A CELEBRATION OF NORDIC FOOD CRAFTS

FJÄDERHHOLMARNA 31 AUG – 1 SEP 2019

FIRST EDITION
TICKETSBILJETTERFAQSVEN

We are so happy that you want to visit Foodstock!

The festival is located on Stora Fjäderholmen during 31 augusti–1 september 2019. Saturday 11 am–11 pm and sunday 11 am–11 pm.

The boat trip to Stora Fjäderholmen takes ~20 minutes from Stockholm.

500 SEK p/p

Foodstock 1 day

Inclusive:
1 return ticket to the island
3 taste coupons

BUY TICKET

750 SEK p/p

Foodstock 2 days

Inclusive:
2 return tickets to the island
6 taste coupons

BUY TICKET

When you have booked your festival tickets don’t forget to book the food plans of your choosing down below!

350/650 SEK p/p

Banquet

On Saturday the 31st of August, Niklas Ekstedt invite London-based star chef Tomos Parry to cook lunch and Florencia Abella to cook dinner together with him.
On Sunday the 1st of September, visitors will experience Paul Svensson's food philosophy together with Ruth Osborne and Christoffer Ekman. The Banquet experience is suitable for both the smaller and the larger group, and also has something tasty for our youngest guests!

BUY TICKET

800–2500 SEK p/p

Four Hands Menu

The Four Hands Menu is the festivals most advanced food initiative. We will invite you to a dining experience with a star glare. One Nordic representative and one international  star acclaimed team has the main role in a menu created from Nordic roots but loaded with a fresh feel of inspiration and skill.

We will create a dining environment in an old archipelagic building that has been given new love, inspired by the islands flora we will bring natural materials in to the décor.

Saturday 31/8 Gastrologik** & Ernst *
— 12.00 Lunch
4 servings 800 sek,
wine package 450 sek
/ alc. free 250 sek

— 18.00 Dinner
7 servings 1600 sek,
wine package 900 sek
/ alc. free 450 sek

Sunday 1/9 Krog Daniel Berlin ** & Mehmet Gürs (Mikla)
— 12.00 Lunch
4 servings 800 sek,
wine package 450 sek
/ alc. free 250 sek

— 18.00 Dinner
7 servings 1600 sek,
wine package 900 sek
/ alc. free 250 sek

BUY TICKET

Vad roligt att du vill besöka Foodstock!

Festivalen äger rum på Stora Fjäderholmen under datumen 31 augusti–1 september 2019. Lördag 11.00–23.00 och söndag 11.00–23.00.

Båtresan till Stora Fjäderholmen tar ~20 minuter från Stockholm.

11 michelin-stjärnor, 18 toppkockar, 12 hantverkare och ett 10-tal restauranger representerade – allt samlat på en och samma ö i avslappnad skärgårdsanda!

På Foodstock kommer stjärnorna till dig på ett härligt och jordnära sätt. På festivalen hittar du sammanlagt 11 Michelin-stjärnor samlade tillsammans med, i våra ögon, de bästa och mest intressanta mathantverkarna. Alla står till förfogande för att skapa det godaste du hittills ätit!Festivalen är lika mycket ett nöjesfält som ett universitet. Dit kommer vi för att njuta, häpnas och utmana oss själva samtidigt som vi får uppleva hantverket bakom maten vi äter. Under två sensommardagar kommer Fjäderholmarna explodera i smaker, dofter och intryck!Utöver workshops, matmarknad och barer kommer det även gå att köpa till långbordslunch och middagsbanketter!

Detta får du när du köper en biljett till Foodstock:

Båtresa t/r Fjäderholmarna (värde: 150kr) Tvådagars (värde 300kr)      
3st smakbiljetter (värde: 3 x 48 kr)

Tillgång till 11 michelinstjärnor, 18 toppkockar, 12 hantverkare, representanter från ett 10-tal restauranger och en fantastisk matupplevelse på sensommaren i skärgårdsmiljö! (värde: ovärderligt)!

500 SEK p/p

Foodstock 1 dag

Inklusive:
• 1 tur och retur båtresa till ön (värde: 150 kr)
• 3 smakbiljetter (värde: 144 kr)
• Tillgång till 11 Michelinstjärnor, 18 toppkockar, 12 hantverkare, representanter från ett 10-talrestauranger och en fantastisk sensommarupplevelse i skärgårdsmiljö! (värde: ovärderligt!)

KÖP BILJETT

750 SEK p/p

Foodstock 2 dagar

Inklusive:
• 2 tur och retur båtresa till ön (värde: 300 kr)
• 6 smakbiljetter (värde: 288 kr)
• Tillgång till 11 Michelinstjärnor, 18 toppkockar, 12 hantverkare, representanter från ett 10-talrestauranger och en fantastisk sensommarupplevelse i skärgårdsmiljö! (värde: ovärderligt!)

KÖP BILJETT

När du bokat din festivalbiljett glöm inte att boka valfria matplaner nedan!

350/650 SEK p/p

Bankett

Folklig sommarfest vid långbord i hjärtat på ön! På lördagen bjuder Niklas Ekstedt in den Londonbaserade stjärnkocken Tomos Parry till lunchen och fantastiska Florencia Abella till middagen för att tillsammans tillaga måltiderna i Banketten. På söndagens bankett får besökaren uppleva Paul Svenssons mat-filosofi tillsammans med Ruth Osborne och Christoffer Ekman. Passar perfekt för både det mindre och det större sällskapet och här finns även något för de minsta matgästerna!

KÖP BILJETT

800–2500 SEK p/p

Four Hands Menu

Four Hands Menu är festivalens mest avancerade mat initiativ. Vi bjuder in dig till en matupplevelse med stjärnglans. Ett nordisk och ett internationellt stjärnteam har huvudrollen i att skapa en meny ur de nordiska rötterna men laddad med en fräsch inspirerande känsla och skicklighet.

Vi kommer skapa en matsalsmiljö i en gammal skärgårdsbyggnad som fått nytt liv och kärlek, inspirerat av öns flora kommer vi ta med naturliga material i dekorationen.

Lördag 31/8 Gastrologik** & Ernst*
12.00 Lunch
4 serveringar 800 kr,
vinpaket 450 kr
/ alk.fri 250 kr

— 18.00 Middag
7 serveringar 1600 kr,
vinpaket 900 kr
/ alk.fri 450 kr

Söndag 1/9 Krog Daniel Berlin ** & Mehmet Gürs (Mikla)
12.00 Lunch
4 serveringar 800 kr,
vinpaket 450 kr
/ alk.fri 250 kr

— 18.00 Middag
7 serveringar 1600 kr,
vinpaket 900 kr
/ alk.fri 450 kr

KÖP BILJETT

We use cookies to improve your experience on our site and to show you relevant advertising.

CLOSEACCEPT